vrijdag 18 november 2016

Dag van de Limburgse bibliotheeksector op vrijdag 9 december 2016 in Hasselt

De jaarlijkse Dag van de Limburgse bibliotheeksector vindt plaats op vrijdag 9 december 2016 op de Corda Campus in Hasselt.

Locatie: Corda Conference – gebouw 1,  Kempische steenweg 293, 3500 Hasselt (gratis en ruime parking beschikbaar).Het Provinciaal Steunpunt voor Limburgse Bibliotheken nodigt uit en staat in voor een boeiend programma met de focus op samenwerking, netwerking en innovatie.

Programma

9.00 uur: Ontvangst met koffie-thee-ontbijtkoeken
9.30 uur: Inleiding door Klaar Franssen

9.45 uur: “De kracht van samenwerking, netwerking en innovatie”
Katja Craegs (Greenpoint) gaat tijdens deze inspiratiesessie dieper in op de vraag hoe fundamenteel samenwerken is en binnen welke condities en met welke partner(s) je het best aan de slag gaat.

12.00 uur: Lunch

13.00 uur: Corda Campus “Missie & Rondleiding” 
Corda Campus is dé toonaangevende tech campus in het centrum van de Euregio. We krijgen uitleg over de werking van de campus als gedreven business community voor tal van innoverende bedrijven en start-ups, waarna we tijdens een rondleiding ons laten onderdompelen in de sfeer van de campus.


15.00 uur: Afsluiting met koffie/thee

Aangezien de focus op netwerking en samenwerking ligt, zijn niet alleen alle Limburgse bibliothecarissen van harte welkom tijdens deze ontmoetingsdag, maar ook co√∂rdinatoren vrije tijd, stafmedewerkers en/of collega's van andere diensten cultuur binnen de gemeente.
Iedere bibliotheek ontving een persoonlijke uitnodiging per e-mail.

Bezorg het ingevulde inschrijvingsformulier uiterlijk op 2 december 2016 aan pslb@limburg.be.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten